Cum este redat circuitului pamantul scump al tarii

0

Orice palma de pamant romanesc este scumpa, enorm de scumpa. Stiti de ce? In primul rand, pentru ca a fost platit cu sangele stramosilor nostri si pentru ca il vom lasa mostenire generatiilor care vin dupa noi.

In al doilea rand, pamantul ne hraneste si tot el este suportul pe care ne inaltam casele si ne facem gradinile. Nu in ultimul rand, este al nostru, este romanesc si trebuie sa il ingrijim ca pe ochii din cap.

Acestea sunt motivele spirituale importante care sa va determine sa solicitati remedieri de mediu. Dar sa nu uitam ca sunt si motive practice si lista acestora cuprinde:

  • terenuri extrem de poluate care ameninta sanatatea oamenilor aflati in vecinatatea lor. Asa sunt muntii de pirita de la Valea Calugareasca, reziduuri nocive care stau acolo de 10 ani si care au tranformat totul in otrava. Plantele nu mai cresc, vantul poate duce departe substantele, iar oamenii si animalele se imbolnavesc si mor, panza freatica este, in mod sigur, contaminata. In jurul tuturor combinatelor chimice si minelor dezafectate terenurile sunt contaminate si au ramas pustii. Auditeco.ro este firma care pune la dispozitia clientilor potentiali specialisti capabili sa corecteze aceste dezastre ecologice.
  • terenuri care se afla pe un filon de sare sau pe locuri din care s-a extras sare si alte resurse ale subsolului, iar in cazul in care sunt constructii pe ele, acestea se afla in pericol.
  • terenuri arabile care se intind pe suprafete foarte mari si contaminate. Si acestea pot fi redate circuitului agricol prin interventia energica a specialistilor de la firma amintita.

Interventia energica si profesionista a celor de la Auditeco.ro este folositoare tuturor oamenilor care locuiesc in vecinatatea unor asemenea terenuri, dezvoltatorilor imobiliari si a celor care investesc in agricultura.

Persoanele, firmele si companiile care au nevoie de audit ecologic pot contacta cei mai pregatiti specialisti din tara la numarul de telefon (0)21 411 55 55, scriindu-le un e-mail la adresa: office@auditeco.ro, trimitandu-le un mesaj pe pagina de Facebook sau completand formularul de contact pus la dispozitie pe site-ul oficial al furnizorului de servicii.

Inginerii si tehnicienii cu inalta pregatire in domeniul lucrarilor de remediere se implica activ in aceasta actiune complexa si importanta prin:

  • punerea la punct a proiectului tehnic si supravegherea fiecarei etape pentru ca acesta sa se desfasoare perfect, iar remedierea sa fie totala
  • prelevarea corecta a probelor de apa si sol, pastrarea lor in conditiile care se impun, transportul lor la laboratoarele specializate
  • asistenta tehnica permanenta pe durata derularii proiectului si oferirea de solutii pentru rezolvarea tuturor problemelor care apar
  • raportarea lunara a progresului lucrarii
  • verificarea locurilor unde se depoziteaza solul contaminat pentru ca reabilitarea unui teren sa nu fie facuta cu pretul contaminarii altuia.
  • intocmirea certificatului de reabilitare la sfarsitul proiectului.

Ce rol au aceste procese de remediere? Imaginati-va ca in locul
muntilor de pirita vor aparea cladiri verzi in care vor locui oameni si vor fi foarte fericiti!

In locul acela ar fi minunat sa apara si sere sau gradini, iar consumatorii sa fie siguri ca acestea pot fi consumate fara probleme.

Se rezolva o problema amenintatoare din regiunea respectiva, care poate deveni dramatica pentru locuitori. Daca nu se remediaza la timp, pot sa apara copii cu malformatii si persoane cu boli specifice regiunii poluate.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.